Contactformulier Vetcare

Productsnelzoeker

Kies een categorie of subcategorie

Heb je vragen? Neem contact op!

Heb je zelf een vraag over Vet Care in het algemeen of over een van onze producten? We voorzien je van een antwoord op maat! Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Persoonlijke informatie

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil je op de hoogte blijven van alles op het gebied van onze producten? Vink dan de onderstaande checkbox aan. Je wordt dan per mail op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen binnen B. Braun Vetcare!

Bescherming van persoonsgegevens

De bescherming van de persoonsgegevens van onze klanten is zeer belangrijk voor ons en wij nemen dit zeer ernstig. Jouw persoonsgegevens zijn onderworpen aan gegevensbescherming en zullen alleen worden verzameld en opgeslagen om te voldoen aan deze aanvraag. Wij zullen jouw gegevens in geen geval doorgeven aan derden buiten de B. Braun-groep. Onze medewerkers zijn getraind in het omgaan met persoonsgegevens en zijn verplicht zich te houden aan de voorschriften voor gegevensbescherming.

We vragen je daarom akkoord te gaan met het volgende: "Ik heb het gegevensbeschermingsbeleid gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens volgens het gegevensbeschermingsbeleid. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken".

Laatste nieuws
Persoonsgegevens

check_circle

Your request could not be submitted. Please try again.

warning

Liever direct contact opnemen?